پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 112832
ناگفته‌هاي سردار نقدي از دادگاه کرباسچي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 768

به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از  مشرق، رئيس فعلي سازمان بسيج مستضعفين که روزگار هاي متفاوتي را در طول انقلاب، از حضور در جبهه تا مسئوليت سازمان حفاظت اطلاعات ناجا و رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پشت سر گذاشته، به قول خودش هيچگاه وقت بازخواني رويدادهاي زندگي اش را نداشته است، اما سعي کرديم در حدود 45 دقيقه مصاحبه!

گفتگوي تفصيلي «خبرگزاري دانشجو»، با رئيس سازمان بسيج مستضعفين از نظر شما مي گذرد.
 
* خانواده هايي که فرزندانشان وارد پايگاه‌هاي بسيج مي شوند انتظارشان اين است که فرزندان‌شان در پايگاه چيزي ياد بگيرند آيا پايگاه‌هاي بسيج هنوز ذهنيت 30 سال پيش بسيج را دارند که جوانان و نوجوانان در پايگاه ساخته شوند و به جبهه‌ها بروند يا براي اين زمان که ماهواره و اينترنت در بين افراد بسيار مورد استفاده است و جوان فقط از يک نقطه خط نمي‌گيرد براي کساني که مي‌خواهند وارد پايگاه‌هاي بسيج شوند برنامه‌ريزي جديدي شده صورت گرفته است؟
 
سردار نقدي: از قضاوت آقا در بجنورد شروع مي‌کنيم که در ديدار بسيج فرمودند: در دوران خودسازي و آماده شدن روحي و ارتقا معنويت و در يک شرايطي که فرد در يک فضاي مناسبي قرار مي‌گيرد برايش راحت تر مي‌شود از اينکه در يک فضاي نامناسب و غيرآماده قرار بگيرد.
 
در دوران دفاع مقدس اين فضاي ما جبهه و سنگرهاي ما بود که جوانان در آنجا شرايط براي خودسازي‌شان بود اگر بخواهيم بگوييم اکنون کجا براي ساخته شدن جوانان بهتر است بايد بگويم آن جايي که جوانان ساخته بشوند پايگاه بسيج است.
 
اين قضاوت رهبري است از شرايط فعلي که در بسيج است که دليل آن بر مي‌گردد به اجراي راهنمايي‌هاي خود ايشان و ايده‌ها و تفکرات ايشان که ما در بسيج فضايي را بايد بسازيم که جوان‌ها در آن ساخته بشوند و بصيرتشان بالا برود با يک فکر و اعتقاد راسخ نسبت به ارزش‌هاي اسلام و انقلاب اسلامي با انضباط فکري دور هم جمع بشوند.
 
بسيج برنامه‌هاي خيلي زيادي براي اين مسئله دارد که به حمدالله در حال پيشرفت است؛ مهم‌ترين آنها نظام تربيتي صالحين و ارتباط دادن ساختار به اين حلقه‌ها و تشکيلات است که اساسا ما يک تغيير اساسي در تشکيلات و ساختار پايگاه‌هاي بسيج داشتيم.
 
ساختاري که حتي پايه تشکيلات رزمي و تشکيلات تربيتي را شامل مي شود، همان حلقه‌ تربيتي که حلقه‌ تشکيلاتي است همزمان که حلقه‌ تربيتي است در شرايط نظامي و رزمي دسته‌ رزمي است در قالب يک گردان.
 
اين ساختار اساسا يک پايه تربيتي دارد و اين مهم‌ترين قدم برداشته شده در بسيج در مورد خود بسيجيان است.
 
اقدام ديگر که در مورد بسيجيان و غيربسيجيان به طور همزمان صورت گرفته در ابعاد فرهنگي است.
 
يکي ديگر از اين اقدامات يادواره‌هاي شهر است که بهترين مکان براي الگوگيري و ساخت نسل جوان‌ است يا راهيان‌نور يک برنامه عظيم است که تعداد زيادي از بسيجيان و غيربسيجيان با آن حرکت مي‌کنند.
 
برنامه‌هايي اين چنيني که در بعد فرهنگي جامعه را تحت تاثير قرار مي‌دهد در بسيج فراوان است. در تمام رشته‌هاي هنري جشنواره‌هاي ملي و بين‌المللي داريم (در شعر ادبيات فيلم، هنرهاي تجسمي، تئاتر و تمام رشته‌هاي هنري، يک سلسله جشنواره‌هايي داريم که مجموعه آثار را حول محور مقاومت و ادبيات انقلاب اسلامي شکل مي‌دهد)
 
هر کدام داراي ميدان‌هاي خيلي گسترده‌اي هستند که جاي بزرگي هم در ميان فعاليت‌هاي فرهنگي کشور دارند؛ علاوه بر اينها در پايگاه‌هاي بسيج امر به معروف و نهي از منکر را با يک شيوه ايجابي نه با شيوه‌اي که اساسش يک ارتباط تلخ و برخورد باشد احيا کرديم.
 
شيوه اي که اساس آن بر نصيحت و دلسوزي و ارشاد است و به حمدالله روز به روز در پايگاه‌هاي بسيج جلوتر مي‌رود.
 
انجام هر کاري در بسيج به خاطر بزرگي و وسعت‌سازمان‌ها زمان بيشتر نسبت به سازمان‌ها کوچک دارد و همه اينها اساسي‌ترين کارهاي فرهنگي هستند که شکل گرفته و آثار خوبي هم در برخورد بسيجي‌ها به جا گذاشته است و تصور ما اين است که اينها از ارکان حفظ فرهنگ انقلاب اسلامي در جامعه است.
 
به هر حال ما زير شديدترين تهاجم فرهنگي هستيم که در طول تاريخ سابقه نداشته و براي هيچ ملتي چنين تهاجم فرهنگي و عمليات رواني ايجاد نشده است و مردم ما ايستاده‌اند و اين ايستادگي عواملي دارد از جمله اين عوامل همين پايگاه‌هاي بسيج و اقدامات ارزنده‌ در حال جريان است.
 
نکته‌اي که خيلي مدنظر قرار مي‌گيرد و خيلي‌ها روي آن مانور مي‌دهند شعار سالي است که در آن مطرح مي‌کنند شايد شعار امسال خيلي اجتماعي‌تر باشد و خاصيت سياسي و اجتماعي بيشتري داشته باشد يعني در شعار حمايت از کار و سرمايه ايراني بدنه چندين ميليوني بسيج مي‌تواند تاثير شگرفي داشته باشد.
 
*چه کار حمايتي انجام شده است که ما بحث توليد و حمايت ملي را از پايگاه‌هاي بسيج شروع کنيم چون هر بسيجي با يک خانواده در ارتباط اتس که حداقل 4 يا 5 نفره هستند؟
 
نقدي: قرارگاه جهاد اقتصادي را راه‌اندازي کرديم و اين نقش بسيج را در اين موضوع روشن کرده جلسات بسيار زيادي داشتيم، همايش‌هايي را با فرمانده‌هان رده‌هاي مختلف برگزار کرديم و از آنها مشورت گرفتيم و به يک دستورالعمل جامعي در مورد نقش بسيج در اقتصاد مقاومتي رسيديم و الان آن را به جريان انداختيم.
 
مهم‌ترين رسالت در اين زمينه فرهنگ‌سازي است که تامين محتواي آن قدري زمان برد و البته ما انتظار داشتيم زودتر از اين محتوا را آماده کنيم اکنون محتوا توليد شده و در دسترس پايگاه و مربيان طرح صالحين قرار گرفته است.
 
شما در همين روزهاي آينده شاهد يک واقعيت بسيار گسترده در زمينه فرهنگ‌سازي خواهيد بود علاوه بر اين از ابتداي سال تا الان اقدامات زيادي در اين زمينه در جهت فرهنگ‌سازي صورت گرفته است که نشريات، سخنراني‌ها و برنامه‌هاي مفصل از جمله آنها است.
 
ما در حال نزديک شدن به عمل هستيم يعني در اقداماتي که پيش‌بيني کرده‌ايم به عمل نزديک مي‌شويم، الگوي اقتصاد مقاومتي را از فرمايشات مقام معظم رهبري استخراج کرديم، ارکان آن را شناسايي کرديم و به 12 رکن رسيديم که 6 عنوان آن مربوط به اقتصاد خرد و 6 عنوان مربوط به اقتصاد کلان مي‌شود.
 
البته مرز آن قطعي نيست که بگوييم ديگر اقتصاد کلان به اقتصاد خرد هيچ ربطي ندارد و برعکس يعني تا حد زيادي 6 تا از اين ارکان مخاطبان‌شان مردم و 6 رکن آن مخاطبان‌اصلي‌اش دولت است در مواردي که ارکان اصلي آن دولت است از سازمان بسيج مکاتباتي کرديم و ضمن مطرح کردن پيشنهادهايمان آمادگي‌هايي رو اعلام کرديم تا با دولت همکاري کنيم و براي عبور سرافرازانه از اين شرايط کار کنيم .
 
منتظريم انشاءالله دولت به اين آمادگي، پاسخ دهد؛ من با رياست محترم جمهور هم گفت‌وگو کرده ام و انتظار داريم که از اين ظرفيت عظيم بسيج استفاده مطلوبي را براي پيشبرد اقتصاد کشور ببرند.
 
اما معطل به اين هم نمانده‌ايم امروز ما دست به کار شديم و در مورد آن 6 رکن اصلي که مخاطبانش مردم هستند يک برنامه گفتمان‌سازي گسترده را سازمان‌ داده‌ و به اجرا در ‌آورديم و عمليات اجرايي آن را نيز شروع کرده‌ايم.
 
در قرارگاه جهاد اقتصادي 14 عنوان از توليدات داخلي که مورد مصرف زياد مردم است مشخص شده که بتوانيم گسترش توليد و اشتغال در کل کشور داشته باشيم.
 
 
* رئيس جمهور از طرح شما استقبال کرده‌اند و پذيرفته‌اند؟
 
نقدي: خوب اجمالا کار را رد نکردند ولي هنوز يک مطالبه‌اي هم براي استفاده از اين ظرفيت نداشتيم که بخواهيم به صحنه وارد شويم و حضور پيدا کنيم کار مشروط به آنجا نيست يعني ما کاري را که با بسيجي‌ها و مردم مي‌توانيم انجام بدهيم شروع کرده‌ايم که شما به زودي آثارش را خواهيد ديد.
 
تاثير عوامل بيروني بر فعاليت‌هاي بسيج شايد در چند سال گذشته خيلي بيشتر شده ولي بخشي از آن از طرف دشمن همراهي مي‌شود مثل جنگ نرم دشمن عليه جوان‌هاي ملت که شايد بسياري از آنها قبل از اينکه به سن بسيجي بودن برسند تحت تاثير اين جنگ نرم يکسري از عوامل بيروني در داخل کشور قرار مي‌گيرند.
 
* بسيج هر چقدر هم روي بحث فرهنگ‌سازي کار بکند برخي از نهادها هستند که شايد اين فرهنگ‌سازي را خنثي بکنند و يا عليه آن عمل کنند تاثير اين عوامل را چقدر مي‌دانيد به هر حال نهادهايي مثل صدا وسيما و وزارت ارشاد خيلي موثر هستند چقدر تاثير بعضي ضدحرکت‌ از سوي برخي از اين نهادها را موثر مي دانيد.
 
سردار نقدي: بسيج مردمند و اراده مردم اگر بر يک امري تعلق بگيرد هيچ کس جز خدا نمي‌تواند اين اراده را مغلوب کند هر رسانه‌اي هر دستگاهي و با هر قدرتي نمي‌تواند بر قدرت مردم غلبه کند.
 
اگر ما انسجام کافي داشته باشيم و بتوانيم آن طور که در يک الگوي نظامي ازجلو نظام فيزيکي داريم، يک ازجلو نظام فکري و برنامه‌اي، نقشه راه مورد اتفاق در بين همه بسيجيان براي پيشبرد مسائل داشته باشيم هيچ قدرتي نمي‌تواند بر ما غلبه کند و لذا در درجه اول بايد نگران باشيم که از اين ظرفيت نقش اصلي نتوانستيم استفاده کنيم تا اينکه بخواهيم نگران تاثيرات بيروني باشيم فرافکني نبايد بکنيم.
 
به نظر ما اگر بسيج خوب از ظرفيت‌هايش استفاده کند حتي آن نارسايي‌هايي که بيرون هستند مي‌توانند تحت تاثير قرار بگيرد.
 
ما در دانشگاه‌ها بسيج دانشجويي داريم و بايد بتوانيم تاثير بگذاريم و بايد دانشجويي که در آينده در مسند هنر يا رسانه مشغول به کار مي‌شود فکرش به گونه‌اي باشد که اثر مثبت بگذارد البته مشکلات بسيار اساسي وجود دارد که دست و پنجه نرم کردن با آنها کار سخت و زمان‌بري است که آنها کار ما را خراب مي‌کنند، ما قبل از اينکه به اين ظواهر و مسائل سطحي از خرابکاري‌هايي که ممکن است کار بسيج را لنگ کنند و در بسيج خللي ايجاد کند و نگران آنها باشيم نگران مسائل عميق‌تر هستيم.
 
بزرگ‌ترين دشمن بسيج و حيات طبيه در جمهوري اسلامي و بزرگ‌ترين دشمنان تعالي جمهوري اسلامي قرار گرفتن کشور در مسير چشم‌انداز علوم انساني وارداتي است.
 
ما قبل از اينکه بخواهيم از نهادي شاکي باشيم و بگوييم کدام دستگاه و سازمان کارهاي ما را اخلال مي‌کنند ببينيم چرا اين افراد کار را اخلال مي‌کنند.
 
علتش اين است که اينها آدم‌هاي وابسته و فعالي نيستند علتش اين است که مي‌خواهند آن چيزي را که آموخته‌اند پياده کنند و آن چيزي که آموختند غلط است؛ ما نسبت به اين قضيه خيلي کم کاري داشته‌ايم و حتما بايد خيلي سريع جبران کنيم.
 
اگر ما آن را جبران کنيم تا حد زيادي اين اختلالات حل مي‌شود و مي‌توانيم يک جمع همراه‌ي را براي پيشبرد اهداف بسيج داشته باشيم.
 
موضوعي که شايد خيلي بتواند عمق جامعه را تحت تاثير قرار بدهد.
 
* سال اخير يک فساد بانکي داشتيم که شايد خيلي مردم را تحت تاثير قرار داده است و ذهن مردم را مشغول کرده و براي برخي شبهه‌اي ايجاد کرد و حالا مي‌خواهيم برگرديم به سال 76-77 که شما در ناجا مسئوليت داشتيد و اون فسادي که در دستگاه‌هاي دولتي به وجود آمد به طور کلي ريشه بعضي فسادها در برخي مسئولين که شايد در طول انقلاب هم خيلي زحمت کشيده‌اند و کارهاي زيادي هم کرده‌اند ولي ناگهان وارد فازي مي‌شوند که خودشون را حائز امتيازي مي‌دانند که برايش زحمت کشيدند شما علت اين را چه مي‌دانيد؟
 
سردار نقدي: ريشه آن مربوط به حب النفس، همه حرکت‌هايي که شورش بر عليه نظام ظلم است حرکت الهي و خداجويانه نيست و خيلي از انسان‌هايي که مي‌آيند در معرکه و مبارزه مي‌کنند انگيزه‌هاي غيرالهي دارند شايد اين انگيزه حتي براي خودشان هم آشکار نباشد و تصور کنند که حتي براي خدا کار مي‌کنند اما خيلي از اينها مخلصانه نيست.
 
حرکتي که مخلصانه باشد هر چه قدر که جلوتر مي‌رود انقلابي‌تر، برافروخته‌تر و پخته تر مي‌شود امام راحل آتشين‌ترين خطابه‌هايشان در زمان پيري بود و هر چه جلوتر رفتند پاک‌تر و قاطع تر شدند.
 
خيلي از ما وقتي دانشجو هستيم خيلي با نشاط و عدالت‌خواه هستيم و سر و دست مي‌دهيم و به ميدان مي‌آييم ولي هر چقدر که از سنمان مي‌گذرد محافظه‌کارتر و سازش‌کار تر مي‌شويم.
 
خصوصيات مادي و جواني و ويژگي‌هاي سن و سال اين فرد را تبديل به يک انسان پرتلاطم کرده نه يک عمر اعتقادي که موجب حرکت فرد مي‌شود و لذا با گذشت زمان ريزش مي‌آوريم.
 
اين ريزش‌ها براي همين است که از اول براي رضاي خدا کار نکرده‌اند، قيام کردند که مشهور باشند، سر و صدا راه مي‌اندازند و هر روز يک روزنامه مي‌نويسند، اين آدم ها قيام کرده مشهور و برجسته باشند.
 
اينها هر کاري کرده باشند خوب نيست بايد کنار بکشند، خوب شما عرضه نداشتي يک هنرمند برجسته باشي ديگر سر و صدا ندارد مثلا نتوانستند رئيس جمهور يا يک روحاني برجسته، يک روحاني معمولي بشوند؛ براي آن چيزي که خدا براي شما قرار داده قانع باشيد، روزي شما از حرکت و زندگي در اين دنيا تامين مي شود.
 
مبارزه‌اش از اول براي همين بوده و وقتي به خواسته‌هايش نمي رسد شروع به جفتک‌پراني به ارزش‌ها و انقلاب مي‌کند و اين کاملا طبيعي است و خيلي اتفاق افتاده است.
 
 
آدم هاي زيادي بودند که در يک برهه‌اي براي مبارزه با ظلم و بي‌عدالتي وارد صحنه شده‌اند ولي خواستگاه حرکت آنها در مبارزه با ظلم حاکم شدن شخص خودشان و به مسند رسيدن و شهرت رسيدن بوده است و اگر اين خواست انجام نشده در مقابل همان جريان ايستادند.
 
اين اتفاق در انقلاب ما نيز افتاده است و ما تعجب از اين ريزش‌ها نداريم ولي مهم اين است که بايد مراقبت کنيم که رويش‌هايي که انجام مي‌شود و کساني که جديد به صحنه مي‌آيند هر چه بيشتر نسبت به ارزش‌هاي متعالي الهي دلباخته‌تر باشند وبتوانند در اين مسير دوام بياورند.
 
* الان اگر جواني بخواهد در مورد دادگاه فساد شهردار تهران در سال 76 تحقيق کند بيشتر با شايعات در مورد سردار نقدي روبه‌رو مي‌شود تا واقعيت، اگر سردار نقدي بخواهد برخي از اين شبهات را پاسخ دهد مثلا بازجويي‌هايي که انجام مي‌شد يا بازداشت‌هايي که انجام شده بود و اگر بخواهد در 10 دقيقه به اين شبهات پاسخ بدهد ببيشتر سعي مي‌کند به کدام پاسخ دهد.
 
سردار نقدي: مرور زمان الحمدالله همه چيز را روشن کرده است و کساني که در آن روزها اين حرف‌ها را مي‌زدند امروزه بعضي‌هاشون لندن هستند و بعضي‌ها مسافر رژيم صهيونيستي هستند دوستانشان هم که اينجا هستند مواضع کمي از آنها ندارند.
 
به نظر من گذر زمان خيلي چيزها را روشن کرده است و نيازي به بازگويي جزئيات آن حادثه‌ها نيست فکر مي‌کنم همان صحبتي که بنده در وقت خودش مفصلا در کيمسيون امنيت ملي انجام دادم همان موقع جنجال زيادي به پا کرد.
 
دو نامه‌اي که بنده در اين مورد به قوه قضائيه نوشتم خيلي گويا و شفاف تبيين کرده است پرونده دادگاه آن زمان الان حتما در دادگاه موجود است که فکر مي‌کنم حدود 7 يا 8 درصد آن رسيدگي شد و مفتوح است، هيچ کس پاسخ نداد که چرا هنوز بعد از 15 سال اين پرونده مفتوح است.
 
حالا خبرنگاران بپرسند که اين پرونده کي قرار است اين پرونده بسته بشود.
 
اينها پاسخ‌هاي روشني است که براي اين قضيه وجود دارد، بنده در آن زمان دادگاه رفتم و محاکمه شدم و پاسخ دادگاه را دادم و در نهايت همان دادگاهي که آن آقا را محکوم کرد ما را تبرئه کرد با وجود اينکه آنها از لحاظ نفوذ و موقعيت و نيز پشتيباني قابل قياس با موقعيت ما نبود.
 
از اين رو مسائل روشن است و زمان نيز تا حد زيادي آن را روشن کرده است و هر چه جلوتر برويم شما شاهد روشن‌تر شدن اين مسئله خواهيد شد و خواهيد فهميد کدام جبهه بوده کجا بوده و چقدر حقيقت دارد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html